Mužská přání jsou někdy velkým oříškem. Přitom muži touží po svém ostrově klidu a štěstí zrovna tak jako ženy. S tím rozdílem, že když se seznámí se ženou, kterou obdivují a snaží se jí dvořit, přejí si, aby zůstala tak úžasná jako když ji poznali. Jenže přijde doba, kdy se ona změní a on ji už přestává rozumět. Zkrátka přestanou působit hormony lásky a pak si říkáme: kdo je ta žena, která na mě křičí po ránu?

Říká se že i muži mají své dny a je to tak. I tito silní jedinci mají občas problém sami se sebou a jejich tajná přání se velmi liší v závislosti na jejich rozpoložení. Dokonce i muži prožívají různé fáze života také hormonálními výkyvy jako ženy, jen se o tom tak intenzivně nemluví jako u žen.

Velmi často propadají depresím stále mladší muži. Jediný a opravdový lék, který dokáže vyléčit každou depresi a problém je láska. Opravdové láskyplné objetí a pochopení. Říkejme si co chceme, ale pokud nám je jakkoli a někdo nás láskyplně obejme, emoce smutku či vzteku, se rozpouští a tělo začne vyplavovat hormony štěstí. Dokud budou naši muži mít svá tajná přání, jsou to stále muži. Až je přestanou mít, mohou se z nich stát prázdné nádoby, které nemají pochopení pro nic, natož pro jejich, dříve drahou polovičku. Zkuste ho jen obejmout, zašeptat, jak je úžasný a uvidíte, že jeho jediné tajné přání je touha po objetí a uznání. Dejte mu ho a on vám to vrátí. Nakonec, co si budeme nalhávat, stejně ho potřebujete objímat tak, jako on vás.