Nemohu popadnout dech, běžím lesem jako o život a v patách mi funí skoro na paty veliké monstrum. Cítím jak při každém kroku se bortím do bahna, které se mi najednou objevilo pod nohama, skoro už mě má, přes pot nevidím a už cítím jeho dech na mém zátylku, určitě mi ukousne hlavu a ještě kousek a……. fuj, právě jste se probudili, spocení, vylekaní a bije vám srdce jako život.

Je vám to povědomé? Určitě jste to zažili, nebo alespoň něco podobného. Nejsme zase až tak jiní, ale jak je to možné, jako, že to cítíme, jako bychom ‚‚tam‘‘ byli?

Jak to tedy vlastně je? Jste v posteli, spíte a přitom by jste přísahali na svou vlastní hlavu, že jste byli v tom lese a dokonce máte i tu modřinu na noze, jak jste se brodili v tom bahně…. záhada že?

Dnes se věda hodně zabývá tím, jestli opravdu můžeme při spaní můžeme opouštět svá fyzická těla a létat třeba ke hvězdám.

Sny si můžete dokonce programovat a dají se ve snu řešit i mnohé problémy. Nevěříte? Ano, je to tak. A mnoho svědků vypovídá ohromné zážitky a změny, které nastaly v následném životě.

Zajímavá myšlenka, která mi vyvstala na mysl je to, co vše by se dalo udělat dobrého. Srovnat vztahy, uzdravit se, nebo třeba se připravit na těžký úkol, zbavit se trémy a nebo si přivolat svou vytouženou spřízněnou duši.

Co tomu říkáte?

Tato technika je velice zajímavá a lákavá. Rozvíjíte si svůj skrytý potenciál a to je lákavé. Lucidní snění. Pokud jste o něm ještě neslyšeli, v dalších článcích budeme pokračovat a dozvíte se více.